Limträbalk, vad har det för pris?

Funderar du på limträbalk och pris? Du kan hitta limträbalk till ett bra pris hos Lagerbutiken. Hos dem finns det bland annat reglar, panel, råspont, läkt med mera. De har även specialprodukter:

  • fingerskarvat virke
  • målade paneler
  • vindskivor
  • råspontluckor

När man talar om limträ, så är det en slags träkonstruktion av sammanfogade lameller eller träbitar. Dessa limmas samman så att de blir till en enda stor balk. Det är inte ovanligt att limträ används inom byggbranschen. Det har att göra med att den är hållbar, stark och flexibel.

Vad kostar limträbalkar?

När det gäller limträbalk och pris så är det olika beroende på vad du väljer att köpa det. Det finns limträbalk till ett bra pris hos Lagerbutiken. När det gäller vad du kan använda dina limträbalkar till så passar de bland annat bra till att ha som strukturella element i byggnader.

En fördel med denna sortens balk är att de är rätt lätta i förhållande till sin styrka. De är därmed enkla att hantera och installera.

Använda limträbalk

Du kan ha stor nytta av limträbalkar. De kan bland annat användas för olika byggprojekt. Bland annat till att göra tak, bygga träramar och mycket mer. Dessutom är det så att det är mycket prisvärt, då totalkostnaden oftast understiger andra materialval. Det klarar av tuffa väderförhållanden med-

Om du är ute efter detta material eller annat för att göra ett visst byggprojekt, kolla då in Lagerbutiken. De har en hel del du kan behöva ha för just ditt bygge, samt att de även har en hel del andra bra produkter.